2022 року Україна прокинулась під звуки вибухів, що лунали у різних містах нашої країни. Тепер, після майже двох місяців повномасштабної російської війни в Україні, світ із захопленням бачить, як Україна мужньо протистоїть російській агресії та буквальному геноциду українського народу.

З першим днем війни багато українських вищих та середніх навчальних закладів припинили свою роботу. Але зараз, як би важко не було, Україна поволі намагається відновити освітній процес.

Більшість загальноосвітніх шкіл центральної та західної частини України навчають учнів онлайн. Наші університети теж намагаються повернутися до строю та  організувати роботу своїх закладів в онлайн-форматі.

Навіть університети зі східних регіонів України, які найбільше постраждали від війни та були змушені переміститись до інших регіонів України, зараз повертаються до роботи. Це заслуговує на неабияку повагу та є свідченням для всього світу незламності українського народу.

Команда «Ініціативи Академічної доброчесності – Academic IQ» також прагне виразити свою повагу та підтримку нашим освітнім закладам.  Саме тому ми розпочинаємо серію вебінарів «Освіта у часі війни», які покликані надати нашим освітянам знання та інструменти, які допоможуть їм впоратись із труднощами воєнного часу.

Команда Academic IQ докладатиме максимум зусиль, аби інструменти, надані в рамках цих вебінарів допомагали нашим освітянам здійснювати свою місію, якою є виховання нового покоління українців, які стануть форпостом незалежної та демократичної України та всього світу.

Усі відео будуть доступні у записі на нашому YouTube каналі за покликанням: https://bit.ly/3MoFfJN